САНАРИС
описание услуг, телефоны и адреса организаций










Поширені звички, які щодня підривають нам здоров’я.

12.07.2017

Експерти озвучили найпоширеніші звички, що здаються нам нешкідливими лише на перший погляд.

Медичні працівники всіляко не рекомендують прокидатися вранці з будильником, який заведено на повтор через рівні часові проміжки, оскільки це може привести до проблем з нервовою системою.
Відразу ж після пробудження потрібно обов'язково відкривати штори. Більша кількість денного світла попереджує розвиток депресії та інших проблем зі здоров’ям.

У зимовий час також необхідно використовувати сонцезахисний крем. Ультрафіолет проникає в шкіру навіть в осінньо-зимовий сезон. І якщо шкіра не захищена, вона не тільки старіє швидше, але ще і наражається на ризик розвитку онкозахворювань.

Ті, хто регулярно дихають забрудненим повітрям мегаполісу, часто мають схильність до онкології, серцево-судинних захворювань і інших небезпечних хворіб. Здебільшого це стосується міських жителів, які водять автомобіль з відкритими вікнами.

Не можна використовувати для чищення зубів дуже жорстку щітку і не рекомендується здійснювати при цьому занадто енергійні рухи. Все це руйнує зубну емаль, провокуючи розвиток карієсу. Плюс до всього, важливо підтримувати в роті кислотний баланс: після кожного прийому їжі вичікуй мінімум 30 хвилин, і тільки потім вирушай чистити зуби.



Наркология:
проф. Ю.Пакин


















© Sanaris 2005-2010. Все права защищены
Создание сайта: LND