САНАРИС
описание услуг, телефоны и адреса организаций










ПеснеЗнайка

"ПіснеЗнайка" в Міжнародної акції “Гармонійна дитина – гармонійне суспільство”.

24.02.2006 р. в рамках Міжнародної акції “Гармонійна дитина – гармонійне суспільство” в Макарівському районі Київської області на базі Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступеня №1 відбулося свято української мови “Мова наша солов’їна”.

В ньому прийняли участь учні, вчителі, представники районного відділу освіти, держадміністрації, Науково-методичного центру Міністерства освіти і науки України, Міжнародного інноваційного центру гармонійного розвитку людини, журналу “Педагогіка толерантності”, преси, телебачення, учасники жіночого ансамблю “Родинна” та жіночого фольклорного ансамблю с. Ніжиловичі та с. Новосілки, настоятель храмів Параскеви Сербської та Воздвиження Хреста Господня ієромонах Філарет, отець Кирило, настоятель храму Св. Миколи Чудотворця, отець Андрій, настоятель Святоільїнської церкви.

Після свята відбувся круглий стіл з обговорення питань всебічного розвитку дітей та ствердженню нової моделі організації їхнього навчання, виховання та оздоровлення. Педагоги та логопеди Макарівського району познайомили присутніх з позитивними результатами використання інноваційної медико-педагогічної технології "ПіснеЗнайка" в дитячих закладах району: поліпшенням успішності, здоров’я, корекцією порушень мовлення. Фахівці Київщини високо оцінили роль співпраці науковців і практиків, педагогів і медиків, батьків і дітей в рамках міжнародного проекту "ПіснеЗнайка" та висловили свою зацікавленість в подальшій участі роботі Міжнародного Клубу "ПіснеЗнайка".

За декілька днів (1.03.2006 р.) Міжнародна акція “Гармонійна дитина – гармонійне суспільство” була продовжена в Ніжиловицькому навчально-виховному об’єднанні „Загальноосвітня школа I-III ступенів-дитячий садок” Макарівського р-ну Київської області проведенням родинного свята, присвяченого ролі матері-берегині. Формування у дітей поважного відношення до батьків, добрих взаємовідносин дітей і дорослих, духовне зростання молодого покоління були головними мотивами даного заходу. Всі учасники свята виразили побажання в необхідності проведення подібних заходів для відродження і розвитку нації.



Наркология:
проф. Ю.Пакин


















© Sanaris 2005-2010. Все права защищены
Создание сайта: LND