САНАРИС
описание услуг, телефоны и адреса организаций










ПеснеЗнайка

Сучасній освіті – сучасні технології навчання.

Всеукраїнська науково-практична конференція “Сучасні технології навчання в початковій освіті”.

13-14 квітня 2006 року на базі Київського міського педагогічного університету ім. Грінченка відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція “Сучасні технології навчання в початковій освіті” на якій вченими і фахівцями було окреслено основні напрямки розвитку початкової освіти. На конференції авторами були представлені різні підручники та навчальні посібники для початкової школи. Н.М. Яновська (автор проекту "ПіснеЗнайка") представила оригінальні навчальні посібники із серії "ПіснеЗнайка": “Всесвіт”, “Уроки історії”, "Чарівний світ чисел", які на сьогодні є єдиними універсальними, інтегрованими, розвиваючими, корекційно-оздоровчими навчальними посібниками для дітей.

Ці навчальні посібники створені за участі педагогів, психологів, медиків та митців. Навчальний матеріал представлено не тільки в яскраво ілюстрованих енциклопедіях, а й у вигляді навчально-оздоровчих пісень на аудіоносіях. Життя показує, що навчальні посібники "ПіснеЗнайки" є життєво необхідним додатком до шкільних підручників. З ними діти легко розуміють і запам’ятовують навчальний матеріал, а також можуть зберегти і зміцнити здоров’я, яке на сьогодні для багатьох, на жаль, є критичним.

Навчальний комплект “Всесвіт” містить базові знання про навколишній світ з усієї шкільної програми. “Уроки історії” розкажуть нам історію життя наших предків за минулі тисячоліття через призму духовності, допоможуть не тільки виховати дітей, а й консолідувати суспільство.

"Чарівний світ чисел", крім знань з математики, образотворчого мистецтва, основ здоров’я, художньої праці, допоможе школярам відкоригувати проблеми існуючих труднощів при навчанні. Цей навчальний посібник з нетерпінням чекають діти, педагоги і батьки в різних регіонах України, адже сьогодні вивчення математики викликає значні труднощі для багатьох дітей.

Всі навчальні посібники "ПіснеЗнайки" – універсальні, з ними можуть починати навчатись навіть малюки. Вони є приємним ефективним засобом для підготовки дітей до школи: передають їм базові знання із шкільної програми і водночас стимулюють розвиток їхнього мозку, активність центрів уваги, пам’яті, мислення, мовлення. Молодшим школярам вони допомагають легше адаптуватися до шкільних навантажень і уникнути перевтоми, стресу, порушень в стані здоров’я. Навчання з "ПіснеЗнайкою" є комфортним і превентивним навчанням. Школярам 5-6 класів, які раніше навчалися з "ПіснеЗнайкою", збільшення навантаження шкільної програми не буде таким травмуючим (якщо враховувати, що воно відбувається в період гормональної перебудови організму, яка навпаки потребує зменшення всіх навантажень).

Навчальні посібники "ПіснеЗнайки" є оригінальними. Вони створені згідно технології гармонійного розвитку дітей "ПіснеЗнайка", захищеної патентом 2002 року.



Наркология:
проф. Ю.Пакин


















© Sanaris 2005-2010. Все права защищены
Создание сайта: LND