САНАРИС
описание услуг, телефоны и адреса организаций










ПеснеЗнайка

Новости от ПеснеЗнайки. Всероссийский форум "Обучение и здоровье детей", Москва, декабрь 2005 г.

В рамках акції “Гармонійна дитина – гармонійне суспільство” 27-28.12.2005 український досвід Міжнародного проекту “Гармонія інтелекту та здоров’я "ПіснеЗнайка" з успіхом був представлений на Всеросійському форумі “Навчання і здоров’я дітей” в Москві, який був організований Радою Федерації Федеральних Зборів Росії.

На ньому були присутні науковці, педагоги, медики із 73 регіонів Росії. З України – 5 делегатів: Яновська Н.М. (Президент Міжнародного інноваційного центру гармонійного розвитку людини), Береговий Я.А. (Головний редактор журналу “Педагогіка толерантності”), Самонова О.О. (Представник України в міжнародній раді Seffestim), Климчук Н.М. (Начальник методичного центру Добровеличківського району Кіровоградської області), Баєр О. (працівник кафедри дошкільної освіти із Запоріжжя).

Доповідь про даний проект була заслухана в перший день засідання форуму четвертою і виклала значний інтерес та бажання співпраці у російських колег.

В рамках даної міжнародної акції передбачено розвиток наукових, професійних і просто людських стосунків і дорослих, і дітей із різних країн світу. Тож перший і успішний крок уже зроблено.



Наркология:
проф. Ю.Пакин


















© Sanaris 2005-2010. Все права защищены
Создание сайта: LND