САНАРИС
описание услуг, телефоны и адреса организаций










ПеснеЗнайка

Акція “Гармонійна дитина – гармонійне суспільство” продовжується. Черкащина започатковує нову модель організації навчання, виховання і оздоровлення дітей України.

Конференції в Черкасах 31.03.2006 (в якій взяли участь фахівці і державні діячі, науковці і практики, педагоги і медики, діти і батьки) була започаткована реальна, виважена модель гармонійного розвитку не тільки дитини, а й сім’ї, і держави. Модель, в якій об’єднано зусилля усіх зазначених сторін навколо освітян, дітей та їхніх батьків. Адже більшу частину свого життя діти проводять в навчальному процесі і він формує не тільки стан їхнього інтелекту і здоров’я, а і взаємини з ровесниками і дорослими, успішність в житті. І саме вчителі та батьки в змозі поліпшити і успішність, і здоров’я дітей при умові залучення до навчально-виховного процесу ефективних технологій комфортного, розвиваючого, корекційно-оздоровчого навчання, якщо в їхньому арсеналі будуть сучасні доступні інтегровані підходи, які дозволять індивідуально підходити до кожного учня та які не збільшать навантаження на дітей і вчителів, праця яких і так є нелегкою.

І важливо, що в Україні ці технології і підходи існують. І реальними вони стали завдяки співпраці провідних вчених і фахівців, державних діячів та батьків. Вже в травні почне роботу сайт-портал (електронне видавництво) www.pesneznaika.ua, присвячений питанням всебічного розвитку особистості, гармонізації стосунків в сім’ї та державі.

Крім того, почалася активна робота Міжнародного Клубу "ПіснеЗнайка", спрямованого на консолідацію зусиль людей різних країн по гармонізації життя. Членами даного Клубу є педагоги, медики, батьки, діти, всі ті хто бажає бачити свою націю здоровою і освіченою. Координаторами діяльності Клубу є поважні вчені, державні діячі, відомі особистості, організатори освіти, медицини різних країн. Саме завдяки такому комплексному підходові діяльність по збереженню та зміцненню здоров’я дітей, їхньому духовному і творчому розвитку із сухої теорії перетвориться в живу практику і дасть плідні результати.

31.03.06 конференція в Черкасах була організована Головним управлінням освіти і науки Черкаської облдержадміністрації на чолі з її начальником Фещенко О.В. В її роботі прийняли участь:

- Заступник голови черкаської держадміністрації Кучеренко М.С.,

- Голова обкому профспілки працівників освіти і науки України Жалдак О.Д.,

- Директор черкаського Інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Чепурна Н.М.,

- Проректор уманського державного педагогічного університету ім. П. Тичини Побірченко Н.С.,

- Президент Міжнародного інноваційного центру гармонійного розвитку людини, канд. мед. наук Яновська Н.М.,

- Завідувач сектору початкового навчання НМЦ Міністерства освіти і науки України Древаль Г.Ф.,

- Старший науковий співробітник лікувально-профілактичної допомоги дітям і матерям Інституту педіатрії, акушерства і гінекології України, канд. мед. наук Каменська Т.М.,

- Головний позаштатний педіатр Головного управління охорони здоров’я Євтушенко М.О.,

- Дитячий лікар-нарколог Черкаської області Карась Н.Ф.,

- Директор обласного центру соціальних служб сім’ї, дітей і молоді Бабій М.І.,

- Директор Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10 Шульга С.І.,

- Завідуюча дошкільним навчальним закладом №87 м. Черкас Аксьонова Т.І.,

- Голова Корсунь-Шевченківського райкому профспілки працівників освіти і науки України Кузьміна В.С.,

- Голова піклувальної ради Гімназії ім. Скляренка м. Золотоноші Строкань А.А.

По закінченню конференції діти творчих колективів Черкащини представили усім її учасникам чудовий концерт. Вони ще раз ствердили дорослим, що є талановитими і яскравими особистостями. І дорослі відповідальні за їхнє майбутнє.



Наркология:
проф. Ю.Пакин


















© Sanaris 2005-2010. Все права защищены
Создание сайта: LND