САНАРИС
описание услуг, телефоны и адреса организаций










ПеснеЗнайка

ПеснеЗнайка увлекает всех ... семинары, встречи, открытые уроки.

22-23 лютого 2006 р. на базі ліцею “Оболонь” відбувся Всеукраїнський семінар “Інноваційні підходи до організації методичної роботи з педагогічними кадрами”, в роботі якого прийняли участь керівники методичних кабінетів усіх областей України. 23 лютого на семінарі було представлено інноваційну медикопедагогічну технологію – музикотерпевтичну педагогіку "ПіснеЗнайка".

Яновська Н.М. (Президент Міжнародного інноваційного центру гармонійного розвитку людини) розповіла про особливості і можливості даної технології, а також результати роботи, отримані протягом 3,5 років апробації. Гайдамака О.В. (зав сектором методичного супроводу навчально-виховного процесу початкової освіти Науково-методичного центру середньої освіти Міністерства освіти і науки України) визначила коло заходів, які будуть проведені спільно з МОН України по подальшому впровадженню даної інноваційної технології в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах України.

По результатам даного семінару розпочата співпраця з методистами міст Львова, Червонограда, Житомира, Миколаєва. А представники Кіровоградської області на даному семінарі розповіли про позитивні результати впровадження "ПіснеЗнайки" в Олександрівському, Добровеличківському та Петровському районах області.

13.03.2006 пройшла робоча зустріч з педагогічним колективом спеціалізованої школи № 244 м. Києва стосовно впровадження в навчально-виховний процес інноваційної медикопедагогічної технології “Музикотерапевтична педагогіка "ПіснеЗнайка" з метою поліпшення успішності та стану здоров’я дітей, розвитку їхніх творчих здібностей. Директор школи Мусієнко Людмила Іванівна познайомилася з даною технологією на Всеукраїнському семінарі “Інноваційні підходи до організації методичної роботи з педагогічними кадрами” (22-23.02.2006 р.).

14.03.2006 на базі школи № 305 м. Києва пройшов семінар, присвячений оптимізації навчально-виховного процесу з допомогою інноваційних технологій “Росток” та музикотерапевтичної педагогіки "ПіснеЗнайка". В роботі семінару прийняли участь: начальник головного правління освіти і науки м. Києва Кір’ян В.А., заступники керівників навчальних закладів Дарницького району, методисти районного управління освіти.

Були проведені відкриті уроки, на яких діти школи продемонстрували свої успіхи учасникам семінару, та круглий стіл з обговорення даних інновацій. Про особливості і методологію програми “Росток” розповіла її автор – канд. пед. наук Т.А.Пушкарьова, про музикопедагогічну технологію "ПіснеЗнайка" – канд. мед. наук Н.М.Яновська.



Наркология:
проф. Ю.Пакин


















© Sanaris 2005-2010. Все права защищены
Создание сайта: LND