САНАРИС
описание услуг, телефоны и адреса организаций










Міліція роз'яснює обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв, а також куріння тютюнових виробів.

17.02.2010

Міліція нагадує про особливості та практику застосування закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв".

Як повідомляє прес-служба МВС України, закон набув чинності 11 лютого.

Закон вносить відповідні зміни до окремих статей Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відповідно до закону, на законодавчому рівні до категорії алкогольних напоїв віднесено слабоалкогольні напої та пиво, а також визначено поняття "безалкогольне пиво".

Згідно з вимогами зазначеного закону забороняється споживати пиво (окрім безалкогольного), алкогольні та слабоалкогольні напої у закладах охорони здоров'я; у навчальних та освітньо-виховних закладах; у громадському транспорті (в т. ч. у транспорті міжнародного сполучення), на зупинках транспорту, у підземних переходах; у закладах культури; у закритих спортивних спорудах (крім пива у пластиковій тарі); у ліфтах і таксофонах; на дитячих майданчиках; на спортивних майданчиках; у приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ.

Куріння тютюнових виробів забороняється у ліфтах і таксофонах; у закладах охорони здоров'я; у навчальних та освітньо-виховних закладах; на дитячих майданчиках; на спортивних майданчиках; у під'їздах житлових будинків; у підземних переходах; у громадському транспорті (в т. ч. у транспорті міжнародного сполучення).

Забороняється, окрім спеціально відведених для цього місць, куріння тютюнових виробів у закладах громадського харчування; у приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ; у приміщеннях закладів культури; у приміщеннях закритих спортивних споруд; у приміщеннях підприємств, установ та організацій всіх форм власності.

Cм. подробно на сайте www.narcolog.com.ua.



Наркология:
проф. Ю.Пакин


















© Sanaris 2005-2010. Все права защищены
Создание сайта: LND